BRF Mörbylind, Lindholmen, Vallentuna

Mitt i ett levande bostadsområde, ett stenkast från affären, förskolan och skolan placerar Parla nu en av sina framgångsrika kvartersbyar. Vi bygger åtta parhus och kominerar dem med fyra minihus. 

Romantisk praktik

De rödmålade husen är precis så där inbjudande som de ser ut. Det finns ju något djupt ursprungligt med den här färgen i Sverige. Den knyter ihop huskropparna i området till en modern by. Kontakten mellan grannarna är given, barnen i området kommer lätt hitta varann. Men den här trivsamma romantiken står inte i kontrast till ett modernt liv. Arkitekten har varit noga med att sätta husen i förhållande till varann så att alla får sin egen privata sfär. Öppen planlösning och stora fönster på bottenvåningen ger den där fria känslan ­ och rummen på övervåningen är naturligvis mer privata. Om du samtidigt är intresserad av ett kompletterande minihus har du en utmärkt plats för ett hemmakontor, en målarstudio, en tillfällig gäst eller ett tonårsbarn.

Roslagsbanan, skola och butik

Ni är säkert bilburna, men aldrig låsta vid det. Här passerar Roslagsbanan och efter ett kapitel i favoritboken har du rest från Lindholmens Station till Stockholm (38 minuter). Samtidigt är det ju just på plats det allra finaste finns. Ett lantligt lugn, stora öppna fält och en spännande historia som både hyser vikingar och Gustav Vasa. Här finns också både förskola och grundskola på andra sidan vägen, liksom en liten välsorterad ICA-butik lika nära. Kanske tar du sedan en cykeltur till gårdsbutiken en bit bort för att fika och hämta hem kvällens middag?

Kontakta Torbjörn på Mäklarhuset!

Är du nyfiken på BRF Mörbylind kan du kontakta Torbjörn Boström på Mäklarhuset. Han sköter försäljning och visningar. Givetvis kan de också hjälpa dig med värderingar av ditt nuvarande boende. Välkommen att höra av dig! Maklarhuset.se

Torbjörn Boström
Fastighetsmäklare / Ägare
Tel 08-581 715 30
Mobil 070-877 15 30
torbjorn.bostrom@maklarhuset.se

Samarbeten

Mäklarhuset