BRF Bostäket, Järfälla

Strax efter du passerat Översjön vid Östra Järvafältet, men innan du når Stäketsundet och bron över till Kungsängen – här bygger Parla åtta parhus och fyra minihus i ett trevligt litet bostadsområde. De står färdiga hösten 2021. Kombinationen av trivsel, stil och funktion har alltid lockat oss. Hoppas du känner likadant.

Badplats, naturområden och service

Här är det lugnt och trivsamt, men ändå fullt av liv. Det är inte långt till affären eller närmaste förskola. Du kan cykla till tennisklubben i Kallhäll på fem minuter och, ännu bättre, promenera rakt ner till en fin liten badplats, Bonäsbadet. När vi utforskade tomten såg vi snart att det gick att bygga ett unikt bostadskvarter mitt i villaområdet, med hus som hänger ihop i stil och klokt delar på gemensamma funktioner. Samtidigt är varje bostad så smart planerad att du alltid känner att du har din egen plats och din privata sfär.

Praktiskt och sinnligt

Bra material och rena, enkla konstruktioner ger bäst resultat. Det här är rediga och vackra trähus. Panelen har vi gjort i tre bredder för få en levande fasad. Taket är av plåt med kraftiga ståndfalsar. Vi har satsat på stora och extra höga skjutdörrar som binder samman ute och inne oavsett om de är öppna eller inte. Fönster och dörrar är utförda i välvalt trä men fönster har utvändig aluminiumförstärkning för att klara hårt väder. Ytorna är som gjorda för ett skönt vardagsliv som följer och förstår sig på årstidernas växlingar. Precis som du. Bostäderna i parhusen ligger i en liten förskjutning gentemot varann. Minihusen är fritt placerade. Det skapar skyddande vinklar och praktiska hörn. Den lekfulla dispositionen av byggnaderna ger en fin och harmonisk variation.

Kontakta Mäklarhuset!

Är du nyfiken på BRF Bostäket kan du kontakta Anna eller Torbjörn på Mäklarhuset. De sköter försäljning och visningar. Givetvis kan de också hjälpa dig med värderingar av ditt nuvarande boende. Välkommen att höra av dig! Maklarhuset.se

Torbjörn Boström
Fastighetsmäklare / Ägare
Tel 08-581 715 30
Mobil 070-877 15 30
torbjorn.bostrom@maklarhuset.se

Anna Lordin
Kontorschef / Ägare
Tel 08-581 715 30
Mobil 070-899 11 15
anna.lordin@maklarhuset.se

Samarbeten

Mäklarhuset